Uppdatera till en bättre webbläsare eller pröva rensa cache-minnet.
Anna Kinberg Batra

håller tal

Totalt 47 nyheter från 5 olika källor.

Anna Kinberg Batra: Vi har en tuff tid nu

expressen.se

M-ledaren Anna Kinberg Batra har blivit mer personlig i takt med att väljarstödet rasat. Under partidagarna i Karlstad berättade hon om sin svåra graviditet - och i söndagens "Agenda" berättar hon om att ha en make med indiska rötter. - Det här är den jag är, säger Anna Kinberg Batra.

 • 2017-03-26

Kinberg Batra: Vi ska inte avstå av rädsla för hur SD röstar

svt.se/nyheter

Anna Kinberg Batra personlig i Agenda: ”Det ska inte spela roll varifrån du kommer”

 • 2017-03-26

Kinberg Batra klarade ödesmötet – men krisen inte över

svd.se

Partiet slöt upp bakom Anna Kinberg Batra på Moderaternas ödesmöte i Karlstad. Men M-ledaren sitter bara säkert om hon stoppar väljarflykten.

 • 2017-03-25

Löfven om M-löftet: De vill bara sänka skatten

expressen.se

ROM. Moderaternas jobblinje är bara en skattesänkarlinje. Statsminister Stefan Löfven kommenterar nu Anna Kinberg Batras tal på Sverigemötet. - Deras huvudfråga är att sänka skatter.

 • 2017-03-25

Littorin om gubbstödet - ”Ingen genusaspekt”

expressen.se

Förre M-toppen Sven Otto Littorin möttes av kritik efter sitt uttalande om att Anna Kinberg Batra behöver en gubbe som stöd i en skakig tid. Nu förklarar han sig på Facebook: ”Det jag menade hade ingen genderaspekt - det var en metafor för en äldre allierad”, skriver han.

 • 2017-03-25

M-ledaren: Reinfeldt talade inte värderingar

expressen.se

Än är krisen inte över. Men Anna Kinberg Batra hoppas på att göra en "Zlatan" och vända siffrorna i sista sekunden. Samtidigt anklagar hon den förra partiledningen för att ha pratat för lite om värderingar under tiden i regeringsställning. - Vi lyckades ju inte bryta utanförskapet och nu fördjupas det.

 • 2017-03-25

Anna Kinberg Batra: Vi måste skapa fler nya jobb

dn.se

Moderaternas ledare talade på partiets Sverigemöte i Karlstad om målsättningar inför framtiden.

 • 2017-03-25

Anna Kinberg Batra skapade sig en andhämtningspaus

expressen.se

Jag kan vända det tuffa läge vi befinner oss i nu. Precis som Zlatan och de övriga i det svenska fotbollslandslag som låg under med 0-4 mot Tyskland 2012 när bara ungefär en halvtimme återstod av matchen. Det var huvudbudskapet i Anna Kinberg Batras tal på Moderaternas Sverigemöte. Ett tal som på sina håll har beskrivits som något av ett ödestal för henne.

 • 2017-03-25

Ewa Stenberg: Anna Kinberg Batra höll ett av sina bästa tal

dn.se

Kommentar. Moderaternas Anna Kinberg Batra höll ett av sina bästa tal inför förväntansfulla partivänner i Karlstad. Hon talade personligt om partiets kris och presenterade partiets viktigaste vallöfte. Men den grundläggande frågan om hur Sverige ska kunna regeras i framtiden har hon fortfarande inte besvarat, säger DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg.

 • 2017-03-25

Mats Knutson: Anna Kinberg Batra öppet självkritisk

svt.se/nyheter

Anna Kinberg Batras öppna självkritik gör att hon går stärkt ur talet på partikongressen. Samtidigt spelar det ingen roll om opinionssiffrorna fortsätter att sjunka, menar SVT:s politiske kommentator Mats Knutson.– Det som kommer att ha betydelse är om hon lyckas vända den nedåtgående trenden.

 • 2017-03-25

Kinberg Batra: Nya mål för jobbpolitiken ska lyfta Moderaterna

dn.se

Karlstad. Moderatledaren Anna Kinberg Batra dammade av företrädaren Fredrik Reinfeldts beskrivning av Moderaterna som Sveriges arbetarparti när hon talade inför partivänner på lördagen. Hon satte upp två nya målsättningar: skillnaden i sysselsättning mellan inrikes och utrikes födda ska halveras till 2025 och en halv miljon nya jobb ska skapas. – Hela Sverige ska jobba, sade hon.

 • 2017-03-25

Upp till bevis för Anna Kinberg Batra i dag

expressen.se

KARLSTAD. När Anna Kinberg Batra talar inför 1500 M-företrädare på Sverigemötet i Karlstad står mycket på spel. Hon började personligt - om när hon som gravid hamnade på sjukhus med en akut blodpropp. - Jag låg där på rygg och undrade, ska jag dö nu? Samtidigt lovade M-ledaren att skapa en halv miljon nya jobb och att halvera jobbklyftan mellan inrikes- och utrikesfödda.

 • 2017-03-25

Se Anna Kinberg Batras tal

dn.se

Moderaternas partiledare talade på Sverigemötet i Karlstad.

 • 2017-03-25

Kinberg Batra: SD inget parti att regera med

svd.se

”Vi har mycket arbete kvar innan vi kommer ur det här. Och det ansvaret är ytterst mitt”. Moderatledaren Anna Kinberg Batra var tvungen att ta upp det sviktande partistödet i talet på partimötet i Karlstad. och försvarade det kritiserade SD-utspelet. SvD bevakade talet live – se direktrapporten under artikeln.

 • 2017-03-25

Anna Kinberg Batra håller tal på Moderaternas partikongress

svt.se/nyheter

Anna Kinberg Batra efter krissiffrorna – SVT Nyheter sänder live

 • 2017-03-25

Vikande stöd för Anna Kinberg Batra inför ödestalet i Karlstad

dn.se

Karlstad. Nya dystra opinionssiffror möter på lördagen moderatledaren Anna Kinberg Batra inför vad som beskrivit som hennes ödestal på partiets Sverigemöte. Moderaterna tappar enligt SR/Novus kraftigt väljare i Stockholm och enligt Aftonbladet/Inizio föredrar en klar majoritet av alliansväljarna C-ledaren Annie Lööf som alliansens statsministerkandidat.

 • 2017-03-25

Löfven synar Kinberg Batras löfte om polisen

expressen.se

ROM. Stefan Löfven synar nu Moderaternas och Liberalernas händer i spelet om polisen. I en intervju för Expressen i Italiens huvudstad Rom, inför dagens EU-toppmöte, svarar han på löftet om 5000 fler poliser till 2025: - Vi har precis samma ambition.

 • 2017-03-25

Kinberg Batras plan för att övertala Annie Lööf

expressen.se

Nästa vecka möts allianspartierna efter C-beskedet att bryta ur delar av regeringens budget. Men för Moderaterna är förhandling uteslutet. Målet för M-ledaren Anna Kinberg Batra är att övertala Annie Lööf att gå med på en gemensam alliansbudget - med hjälp av jobb och trygghet. - Jag vill inte heller ha någon kris, säger M-ledaren.

 • 2017-03-24

Löfven: SD vill sätta sig i knät på Moderaterna

expressen.se

ROM. Det spelar ingen roll om Anna Kinberg Batra eller Annie Lööf är oppositionsledare. Det sa statsminister Stefan Löfven på en presskonferens i Italiens huvudstad Rom i kväll. Han kommenterade också, för första gången, det faktum att Sverigedemokraterna nu är större än Moderaterna enligt flera opinionsmätningar.

 • 2017-03-24

Finns Alliansen ens kvar vid valet 2018?

svd.se

Frågan är inte om Anna Kinberg Batra eller Annie Lööf är alliansledare. Frågan är om det kommer att finnas någon allians kvar att leda vid valet 2018.

 • 2017-03-24

Skärpt kritik mot Centerpartiet inför Kinberg Batras ödestal

dn.se

Karlstad. Moderaterna skärper kritiken mot Centerpartiets förslag för att spräcka regeringens höstbudget. M-ledningen anser att metoden kan bryta mot budgetreglerna. – Man ska inte göra plockepinn av en budget, säger ekonomisk-politiske Ulf Kristersson till DN.

 • 2017-03-24

SD-kritik efter Moderaternas omsvängning: ”Väldigt olika mellan utskotten”

dn.se

Sverigedemokraterna gruppledare Mattias Karlsson hade väntat sig mer av Moderaternas omsvängning som partiledaren Anna Kinberg Batra gjorde för drygt två månader sedan. Han är förvånad över att M-företrädare enligt honom agerar så olika i riksdagens utskott. ”Det är lite småkonstigt”, säger han till DN.

 • 2017-03-24

Kinberg Batra har en livförsäkring i bakfickan

sydsvenskan.se

Nu ska hon hålla sitt livs viktigaste tal.

 • 2017-03-24

Kinberg Batra backas upp: ”Hon ser bortom spelet”

svd.se

Moderaterna har det tungt och pressen på Kinberg Batra hårdnar. Men M-ledaren får nu stöd av före detta M-toppen Gunilla Carlsson. – Jag tror att Kinberg Batra ser bortom spelet och står rätt stadigt, säger hon till SvD.

 • 2017-03-24

Kinberg Batra skrattar åt Littorins gubbförslag

expressen.se

KARLSTAD. Tidigare M-ministern Sven Otto Littorin vill se en äldre man vid Anna Kinberg Batras sida. - Jag tror att partiet och Anna skulle behöva stöd av en gubbe med erfarenhet i detta väldigt stökiga läge, säger Littorin till DN. Ett uttalande som får M-ledaren att skratta. - Jag känner starkt stöd från både kvinnor och män som är aktiva i Moderaterna nu. Det finns väldigt många strax utanför som har många olika synpunkter.

 • 2017-03-24

Jan Björklund: Kinberg Batra inte given som alliansens statsminister

sydsvenskan.se

”Går Centern om Moderaterna bör det bli Annie Lööf.”

 • 2017-03-24

Mikael Odenberg pekar ut ny väg för Moderaterna

dn.se

Mitt i Moderaternas kris gör en myndig man entré. Mikael Odenberg uppmanar Anna Kinberg Batra att tänka nytt: ”Jag har ingen anledning att hålla inne med åsikter av lojalitetsskäl.”

 • 2017-03-24

Omöjligt uppdrag för Anna Kinberg Batra

expressen.se

Socialdemokraterna gjorde ett uselt val 1966. Sam Nilsson, som då var moderat partisekreterare, stod på god fot med den socialdemokratiska kollegan Sten Andersson och strax efter valet sammanstrålade de. Sam ville trösta och sa: - Jag vet hur det känns. Sten fräste till svar: - Hur fan ska du kunna veta det? När fick högern senast 42,4 procent?

 • 2017-03-24

Efter katastrofsiffrorna - M-ledaren i sent möte

expressen.se

Dagen efter tre katastrofala opinionsmätningar ställs M-ledaren inför sin kanske hårdaste prövning - Sverigemötet i Karlstad. Sent på torsdagskvällen kväll träffade Anna Kinberg Batra partiföreträdare inför helgens möte. - Vi behöver det, tror jag. Vi behöver samlas, samla ihop oss och visa hur politiken hänger ihop och leder framåt, säger hon.

 • 2017-03-24

Enorma pressen på Anna Kinberg Batra

expressen.se

Sällan har ett moderat Sverigemöte varit så avgörande. Katastrofsiffror, avgångskrav och en partisekreterare under lupp sätter en massiv press på Anna Kinberg Batra. - Det diskuteras om hon är bra eller dålig, säger Gottlieb Granberg, förbundsordförande Jönköping.

 • 2017-03-23

Centerns budgethot goda nyheter för Kinberg Batra

svd.se

Centern ville lappa ihop Alliansen men lyckades göra ”en Anna Kinberg Batra”. Utspelet om att fälla regeringens skattehöjningar har gjort Alliansens budgetpolitik ännu lite otydligare.

 • 2017-03-23

Kritik från Arvika mot Anna Kinberg Batra

svt.se/nyheter

Det kan bli svårt för Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra att sitta kvar. Det säger moderata oppositionsrådet i Arvika Kristina Bengtsson Nilsson.

 • 2017-03-23

Historiskt bakslag för Anna Kinberg Batra

expressen.se

Ännu ett historiskt bakslag för Moderatledaren Anna Kinberg Batra: En majoritet av alliansväljarna vill se Annie Lööf som statsminister. Nästan var femte M-väljare föredrar C-ledaren framför sin egen partiledare, visar en ny mätning från Demoskop som Expressen nu kan presentera.

 • 2017-03-23

Här är heta namnen att ta över efter Kinberg Batra

svd.se

”M:s svar på Ygeman”. Många spekulerar i Anna Kinberg Batras avgång efter Moderaternas opinionsras. Men finns det några som skulle kunna ta över? SvD listar namnen som ofta nämns som möjliga ersättare – och hittar politiker som alla liksom nuvarande partiledaren har starka kopplingar till Fredrik Reinfeldt.

 • 2017-03-23

Här är heta namnen att ta över efter Kinberg Batra

svd.se

”Han är M:s svar på Ygeman”. Många spekulerar i Anna Kinberg Batras avgång efter Moderaternas opinionsras. Men finns det några som skulle kunna ta över? SvD listar namnen som ofta nämns som möjliga ersättare – och hittar politiker som alla liksom nuvarande partiledaren har starka kopplingar till Fredrik Reinfeldt.

 • 2017-03-23

Varannan M-väljare: Skulle gå bättre utan Kinberg Batra

svd.se

SvD/Sifo: Fyrtioåtta procent av M-väljarna tror att partiet skulle lyckas bättre om partiledaren Anna Kinberg Batra byttes ut före valet 2018, enligt en ny SvD/Sifo-mätning. Det är ännu ett bakslag för partiledaren som i helgen ska försöka ingjuta självförtroende i sitt tilltufsade parti.

 • 2017-03-23

Kinberg Batra: Det är tufft nu

svd.se

Hennes egna förtroendesiffror sjunker och Moderaterna rasar i opinionen. – Det är en tuff period och det kan ta tid att komma ur den, säger partiledaren Anna Kinberg Batra som dock ser Sverigemötet som en möjlighet att staka ut kursen.

 • 2017-03-23

Kinberg Batra: Det är tufft nu

sydsvenskan.se

Hennes egna förtroendesiffror sjunker och Moderaterna rasar i opinionen.

 • 2017-03-23

Fortsatt mardröm för Anna Kinberg Batra

expressen.se

Mardrömmen fortsätter för Anna Kinberg Batra - samtidigt som Annie Lööf har anledning att fira. På torsdagsmorgonen presenterade SVT/Novus ännu en mätning där Sverigedemokraterna är större än Moderaterna. - Jag tycker att det är väldigt bra att det går bra för Centerpartiet. Men det måste också gå bra för Moderaterna, säger partisekreteraren Tomas Tobé.

 • 2017-03-23

Anna Kinberg Batra om tappet: ”Det är klart att det känns”

svt.se/nyheter

Moderaterna tappar i de senaste opinionsmätningarna och är nu mindre än Sverigedemokraterna. M-ledaren Anna Kinberg Batra är självkritisk och menar att utspelet om att öppna upp för samtal med Sverigedemokraterna kunde kommit tidigare.– Vi har en tuff period nu, säger Anna Kinberg Batra till Dagens Nyheter.

 • 2017-03-23

Sollefteåmoderat kräver Anna Kinberg Batras avgång

svt.se/nyheter

Anna Kinberg Batra (M) får utstå hård intern kritik efter bland annat sitt utspel om Sverigedemokraterna. Nu kräver flera moderata kommunalråd partiledarens avgång, bland annat Kerstin Franzén, gruppledare för Moderaterna i Sollefteå. Det skriver Dagens Samhälle.

 • 2017-03-23

Annie Lööfs ultimatum till Anna Kinberg Batra

expressen.se

Annie Lööf kritiserar återigen Moderaternas utsträckta hand till Sverigedemokraterna - och riktar ett ultimatum till Anna Kinberg Batra: - Jag vill inte sitta i en alliansregering som kräver att vi förhandlar eller samarbetar med Sverigedemokraterna. Men hon är inte beredd att själv kliva fram som statsministerkandidat.

 • 2017-03-22

Anna Kinberg Batras väg till framgång

dn.se

DN 23/3 2017. Med en regering som inte får mycket gjort borde det vara enkelt att vara i opposition.

 • 2017-03-22

Mätning: Moderaterna är nu mindre än SD

expressen.se

Moderaterna fortsätter rasa. Nu är de mindre än Sverigedemokraterna, enligt DN/Ipsos. Tidigare i mars gick SD om M i Expressen/Demoskops mätning. M-ledaren Anna Kinberg Batra säger att "det är klart att det känns". - Det är klart att det är roligare när det går bra än när det är tuffare tider, och vi har en tuff period nu, säger hon till Dagens Nyheter.

 • 2017-03-22

Kinberg Batra: "Jag kunde gjort SD-utspelet tidigare"

dn.se

Efter Moderaternas ras i opinionsmätningarna, senast i DN/Ipsos marsmätning där partiet är mindre är Sverigedemokraterna, är moderatledaren Anna Kinberg Batra självkritisk – men bara på en punkt. Hon tycker att utspelet om att M vill se en gemensam alliansbudget och samtala med SD som andra partier kunde ha kommit tidigare än den 19 januari.

 • 2017-03-22

Kinberg Batra: "Jag kunde gjort SD-utspelet tidigare"

dn.se

Efter Moderaternas ras i opinionsmätningarna, senast i DN/Ipsos marsmätning där partiet är mindre är Sverigedemokraterna, är moderatledaren Anna Kinberg Batra självkritisk - men bara på en punkt.

 • 2017-03-22
kinberg(78), batra(66), anna(58), att(49), det(47), är(43), en(38), som(35), och(34), på(32), för(29), om(28), hon(21), nu(20), moderaterna(19), av(18), har(17), moderaternas(17), jag(16), till(16), säger(15), inte(14), efter(14), med(14), karlstad(14), men(13), batras(12), vi(12), ska(12), m-ledaren(12), sverigedemokraterna(11), annie(10), inför(10), ett(10), lööf(9), tal(8), än(8), vill(7), han(7), över(7), den(7), när(7), ta(6), partiledaren(6), sd(6), moderatledaren(6), upp(6), löfven(6), enligt(6), nya(6), bara(6), mot(5), talade(5), tidigare(5), kan(5), sverigemötet(5), hur(5), se(5), skulle(5), partiet(5), stöd(5), var(5), mindre(5), rom(5), bra(5), under(5), de(5), ha(5), många(4), nyheter(4), svd(4), kritik(4), sig(4), finns(4), här(4), valet(4), statsminister(4), kommer(4), väldigt(4), partiets(4), dn(4), får(4), tror(4), tuff(4), sverigemöte(4), littorin(4), eller(4), kunna(4), jobb(4), självkritisk(4), sitt(4), går(4), ur(4), ingen(4), kunde(4), avgång(4), dagens(4), mätning(4), samtidigt(4), där(4), ännu(4), gjort(4), namnen(4), kvar(4), opinionsmätningarna(3), vid(3), hennes(3), ödestal(3), man(3), sina(3), mycket(3), känns(3), göra(3), vända(3), kräver(3), senast(3), reinfeldt(3), stefan(3), svar(3), gå(3), behöver(3), regeringens(3), spelet(3), från(3), bakslag(3), klart(3), sin(3), partiledare(3), ny(3), ut(3), bryta(3), alliansens(3), olika(3), ihop(3), roll(3), lite(3), sd-utspelet(3), period(3), dn/ipsos(3), kris(3), ser(3), frågan(3), fredrik(3), tid(3), talet(3), fortsätter(3), mellan(3), utspelet(3), rasar(2), målsättningar(2), agenda(2), sjunker(2), förtroendesiffror(2), egna(2), sven(2), sänka(2), ewa(2), skriver(2), gubbe(2), uttalande(2), otto(2), låg(2), opinionen(2), lyckas(2), tycker(2), liksom(2), bli(2), mikael(2), gruppledare(2), live(2), politiker(2), äldre(2), du(2), vara(2), framtiden(2), läge(2), krisen(2), oss(2), annat(2), inget(2), m-toppen(2), bland(2), värderingar(2), kopplingar(2), viktigaste(2), marsmätning(2), partivänner(2), ras(2), mats(2), bättre(2), gör(2), personligt(2), starka(2), höll(2), bästa(2), nuvarande(2), spelar(2), parti(2), kommentator(2), punkt(2), fler(2), skapa(2), zlatan(2), menar(2), kommit(2), lyckades(2), ultimatum(2), måste(2), tufft(2), presenterade(2), precis(2), öppna(2), stenberg(2), sverige(2), personlig(2), mer(2), mitt(2), hade(2), alliansen(2), någon(2), hittar(2), sa(2), ersättare(2), partisekreterare(2), sten(2), möjliga(2), ofta(2), nämns(2), ygeman(2), listar(2), detta(2), före(2), ville(2), några(2), kväll(2), ms(2), alliansbudget(2), två(2), historiskt(2), övertala(2), lördagen(2), m-företrädare(2), moderat(2), större(2), flera(2), pressen(2), halv(2), heta(2), gemensam(2), bortom(2), miljon(2), anledning(2), opinionsras(2), m-väljare(2), spekulerar(2), polisen(2), centerpartiet(2), också(2), odenberg(2), moderata(2), centern(2), sitta(2), arvika(2), expressen(2), alla(2), strax(2), så(2), står(2), procent(2), gjorde(2), synar(2), opinionsmätningar(2), statsministerkandidat(2), nilsson(2), budget(2), hålla(2), italiens(2), alliansväljarna(2), tappar(2), möte(2), omsvängning(2), sam(2), föredrar(2), majoritet(2), c-ledaren(2), sent(2), huvudstad(2), väg(2), möttes(1), metafor(1), förre(1), skakig(1), förklarar(1), facebook(1), ”det(1), skattesänkarlinje(1), menade(1), förra(1), allierad”(1), hoppas(1), ju(1), siffrorna(1), sista(1), sekunden(1), anklagar(1), partiledningen(1), pratat(1), tiden(1), ”ingen(1), regeringsställning(1), genusaspekt”(1), kritiken(1), gubbstödet(1), centerpartiets(1), gången(1), utanförskapet(1), faktum(1), budgetreglerna(1), ens(1), finnas(1), allians(1), leda(1), skärpt(1), skärper(1), förslag(1), skatter(1), spräcka(1), höstbudget(1), m-ledningen(1), anser(1), alliansledare(1), littorins(1), talar(1), bevis(1), kommenterar(1), deras(1), huvudfråga(1), genderaspekt(1), opinionssiffrorna(1), jobblinje(1), nedåtgående(1), rädsla(1), dag(1), fördjupas(1), skapade(1), kommenterade(1), sjunka(1), svts(1), politiske(1), knutson–(1), betydelse(1), trenden(1), stoppar(1), mål(1), jobbpolitiken(1), lyfta(1), dammade(1), företrädaren(1), partikongressen(1), reinfeldts(1), sveriges(1), arbetarparti(1), satte(1), skillnaden(1), väljarflykten(1), säkert(1), m-löftet(1), indiska(1), blivit(1), takt(1), väljarstödet(1), rasat(1), partidagarna(1), berättade(1), svåra(1), graviditet(1), söndagens(1), berättar(1), make(1), rötter(1), sitter(1), skatten(1), avstå(1), röstar(1), spela(1), varifrån(1), andrum(1), klarade(1), ödesmötet(1), slöt(1), bakom(1), ödesmöte(1), första(1), väntat(1), presskonferens(1), akut(1), vecka(1), möts(1), löfte(1), allianspartierna(1), krissiffrorna(1), håller(1), började(1), gravid(1), hamnade(1), sjukhus(1), blodpropp(1), ambition(1), rygg(1), undrade(1), dö(1), lovade(1), halvera(1), jobbklyftan(1), inrikes-(1), partikongress(1), utrikesfödda(1), arbete(1), plan(1), samma(1), ansvaret(1), kraftigt(1), inrikes(1), sänder(1), vikande(1), ödestalet(1), dystra(1), opinionssiffror(1), möter(1), vad(1), beskrivit(1), sr/novus(1), väljare(1), - vi(1), stockholm(1), aftonbladet/inizio(1), svt(1), klar(1), liberalernas(1), händer(1), intervju(1), eu-toppmöte(1), svarar(1), löftet(1), poliser(1), innan(1), ytterst(1), oppositionsledare(1), skrattar(1), livförsäkring(1), bakfickan(1), livs(1), backas(1), tungt(1), hårdnar(1), gunilla(1), carlsson(1), rätt(1), stadigt(1), åt(1), riksdagens(1), utskott(1), delar(1), plockepinn(1), metoden(1), uteslutet(1), målet(1), hjälp(1), trygghet(1), heller(1), sätta(1), knät(1), småkonstigt(1), ekonomisk-politiske(1), tvungen(1), c-beskedet(1), sviktande(1), partistödet(1), partimötet(1), försvarade(1), kritiserade(1), bevakade(1), direktrapporten(1), artikeln(1), regera(1), spel(1), förhandling(1), agerar(1), ulf(1), kristersson(1), sd-kritik(1), utskotten(1), mattias(1), karlsson(1), drygt(1), månader(1), sedan(1), förvånad(1), honom(1), sysselsättning(1), entré(1), utrikes(1), 23/3(1), katastrofala(1), socialdemokraterna(1), framgång(1), fram(1), myndig(1), kliva(1), känner(1), uppmanar(1), tänka(1), nytt(1), själv(1), kursen(1), åsikter(1), lojalitetsskäl(1), omöjligt(1), uppdrag(1), beredd(1), uselt(1), val(1), samarbetar(1), inne(1), förhandlar(1), utspel(1), komma(1), starkt(1), förbundsordförande(1), varannan(1), ingjuta(1), massiv(1), oppositionsrådet(1), otydligare(1), diskuteras(1), dålig(1), gottlieb(1), mardröm(1), granberg(1), jönköping(1), budgetpolitik(1), fortsatt(1), centerns(1), svårt(1), budgethot(1), staka(1), goda(1), lappa(1), möjlighet(1), fälla(1), skattehöjningar(1), dock(1), pekar(1), aktiva(1), svd/sifo(1), lööfs(1), andersson(1), kerstin(1), sammanstrålade(1), fot(1), franzén(1), kommunalråd(1), god(1), stod(1), samhälle(1), sollefteå(1), andra(1), socialdemokratiska(1), riktar(1), då(1), vet(1), hand(1), utsträckta(1), trösta(1), erfarenhet(1), återigen(1), skratta(1), stökiga(1), kritiserar(1), behöva(1), sida(1), roligare(1), gick(1), kvinnor(1), tuffare(1), både(1), expressen/demoskops(1), tider(1), utanför(1), synpunkter(1), regering(1), jan(1), given(1), mars(1), partier(1), rasa(1), bör(1), opposition(1), enkelt(1), borde(1), björklund(1), alliansregering(1), män(1), samtala(1), kollegan(1), partiledarens(1), utan(1), fyrtioåtta(1), födda(1), gubbförslag(1), förväntansfulla(1), vallöfte(1), grundläggande(1), regeras(1), fortfarande(1), besvarat(1), dns(1), politiska(1), knutson(1), beskrivits(1), nästa(1), henne(1), m-ministern(1), träffade(1), partiföreträdare(1), helgens(1), samlas(1), samla(1), svt/novus(1), visa(1), politiken(1), hänger(1), kommentar(1), något(1), leder(1), tuffa(1), halveras(1), skapas(1), hela(1), jobba(1), sade(1), beskrivning(1), ledare(1), stärkt(1), öppet(1), andhämtningspaus(1), befinner(1), håll(1), övriga(1), svenska(1), fotbollslandslag(1), 0-4(1), tyskland(1), ungefär(1), halvtimme(1), återstod(1), matchen(1), huvudbudskapet(1), självkritik(1), torsdagskvällen(1), enorma(1), m-väljarna(1), femte(1), hårdaste(1), senaste(1), tappet(1), tobé(1), tre(1), fräste(1), mardrömmen(1), press(1), bengtsson(1), nästan(1), framför(1), kanske(1), tilltufsade(1), självförtroende(1), egen(1), visar(1), demoskop(1), kristina(1), presentera(1), försöka(1), helgen(1), svd/sifo-mätning(1), byttes(1), samtal(1), ställs(1), torsdagsmorgonen(1), tomas(1), sällan(1), varit(1), avgörande(1), katastrofsiffror(1), avgångskrav(1), lupp(1), fira(1), framåt(1), sätter(1), prövning(1), intern(1), tidigare–(1), fan(1), veta(1), fick(1), hård(1), högern(1), utstå(1), (m)(1), katastrofsiffrorna(1), partisekreteraren(1), dagen(1), sollefteåmoderat(1), januari(1),

Urval från nio olika rikstäckande nyhetstidningar och myndigheter