Uppdatera till en bättre webbläsare eller pröva rensa cache-minnet.
Stefan Löfven

på besök i Kina

Totalt 38 nyheter från 5 olika källor.

Stefan Löfven om misstroendehotet: "Jag är beredd att agera utifrån det som krävs"

expressen.se

Han flörtar allt tydligare med Centerpartiet och Liberalerna - och kräver att polisen måste lösa fler brott. Expressen har träffat statsminister Stefan Löfven (S) för en stor intervju på Rosenbad i Stockholm, där han berättar om: ✓ Hur "sossig" brottsbekämpning ser ut ✓ Ulla Löfvens kamp mot Stockholmsfixeringen ✓ Vilka partier han vill regera med efter valet ✓ Hotet om misstroendevotum efter höstens budget Och statsministern utesluter inte extraval som svar. - Jag har visat förut att jag är beredd att agera utifrån det som krävs, säger Stefan Löfven.

 • 2017-06-30

Stefan Löfven: "Det finns ingen vackrare plats"

expressen.se

Statsminister Stefan Löfven åker till stugan utanför Örnsköldsvik, Centerpartiets Annie Lööf ser fram emot "hemester" med dottern Ester och Ebba Busch Thor, KD, tipsar om landets bästa potatismos.  För tidningen Land berättar partiledarna om sina semesterplaner - och delar sina smultronställen.

 • 2017-06-30

Löfven kritiserar nazistnärvaro i Almedalen

svd.se

Statsminister Stefan Löfven är kritisk till att Nordiska motståndsrörelsen (NMR) får närvara vid Almedalsveckan. – Vi har ingen anledning att ge dem som direkt motarbetar demokratin många demokratiska plattformar, det har jag lite svårt att se, säger Löfven i en intervju med TT.

 • 2017-06-30

Löfven kritiserar nazistnärvaro i Almedalen

sydsvenskan.se

Statsminister Stefan Löfven är kritisk till att Nordiska motståndsrörelsen (NMR) får närvara vid Almedalsveckan. – Vi har ingen anledning att ge dem som direkt motarbetar demokratin många demokratiska plattformar, det har jag lite svårt att se, säger Löf

 • 2017-06-30

Så är Ulla Löfven en maktfaktor i det tysta

expressen.se

- Det är inte bra att inflyttningen till storstäderna är så stor när bostadsmarknaden är helt sjuk, när infrastrukturen inte fungerar och när jag så ofta upplever att landet i övrigt dör.  Nej, det var inte Stefan Löfven som sa det.  Det var Ulla Löfven.  När de andra politiska högdjuren laddar för Almedalsveckan väljer statsministern i år att åka runt i landet, påhejad av sitt stora stöd i livet och karriären.  Expressens Malin Roos lägger pusslet Ulla Löfven och finner en rikets första dam som saknar grannar i Sagerska huset, som ogillar att bli bedömd efter sina klänningar och som lade sin egen karriär åt sidan för att bli statsministerfru - motvilligt. 

 • 2017-06-30

Bangladeshs ambassadör: UD godkände censur

dn.se

Bangladeshs ambassadör säger i en intervju med Sveriges Radio att landets säkerhetspolis handlade i samförstånd med svenska UD när en frilansjournalist tvingades radera bilder från den bangladeshiska utrikesministerns möte med Stefan Löfven den 15 juni. Ett påstående som UD menar är en direkt felaktig uppgift.

 • 2017-06-29

”Utan regeringens politik hade jobben varit fler”

dn.se

REPLIK DN Debatt 28/6. Stefan Löfven och Magdalena Andersson tar i så de nästan spricker när de berömmer sig över att ha bringat ”ordning och reda” i svensk ekonomi efter alliansregeringen. Hundratusentals jobb har skapats och arbetslösheten har minskat, allt tack vare regeringen, skriver alliansens ekonomisk-politiska talespersoner.

 • 2017-06-29

Statsministern till Öland och Oskarshamn

svt.se/nyheter

På tisdag nästa vecka besöker Stefan Löfven företag och verksamheter på Öland och i Oskarshamn. Temat för resan är trygghet.

 • 2017-06-28

Löfven om Geelys satsning: "Mycket stora möjligheter"

expressen.se

Här träffar statsminister Stefan Löfven, S, Volvo-ägaren Geelys grundare Li Shufu i Kina. Samtidigt har ett nytt miljardavtal undertecknats mellan Göteborg och Geely - som ger chans till 1 500 nya jobb. - Det finns mycket stora möjligheter, säger Stefan Löfven.

 • 2017-06-28

Statsministern besöker Kallinge och Hasslö

svt.se/nyheter

På måndag fortsätter statsminister Stefan Löfven sin resa i landet med besök i Kallinge och på Hasslö.

 • 2017-06-28

Löfven efter frigivningen: "Ett ihärdigt arbete"

expressen.se

Stefan Löfven uttrycker sin stora glädje över att Johan Gustafsson är fri - men är samtidigt tystlåten om vad som ledde fram till frigivningen. - Vi är väldigt, väldigt glada, säger statsministern under sitt besök i Kina.

 • 2017-06-28

Löfven vill locka Alibabas investeringar till Sverige

svd.se

Svenska regeringen hoppas kunna locka den kinesiska jätten Alibaba att bygga ett nytt datacenter i Sverige. Imorgon träffar statsminister Stefan Löfven och näringsminister Mikael Damberg Alibabas vd Jack Ma under det pågående Kinabesöket. Då finns datacentret på agendan.

 • 2017-06-27

Geely satsar i Göteborg – kommunen jublar

sydsvenskan.se

Den kinesiska bilkoncernen Geely, som äger Volvo Cars, ska bygga ett innovationscenter för Europa i Göteborg. Kommunen och företaget gör en avsiktsförklaring om etableringen under statsminister Stefan Löfvens pågående besök i Kina. Omkring 3 500 person

 • 2017-06-27

Löfven om Gustafssons frisläppande: ”Vi är väldigt, väldigt glada”

svt.se/nyheter

SVT Nyheter träffade stadsminister Stefan Löfven (S) under hans besök i Kina. Statsministern uttryckte glädje över svenske Johan Gustafssons frisläppande, men ville inte gå in på några detaljer om hur det gått till.– Vi är väldigt, väldigt glada, säger Stefan Löfven.

 • 2017-06-27

Så blev Jack Ma störst i Kina

sydsvenskan.se

Jobbet på en snabbmatskedja ansågs han inte kvalificerad för. Det gick minst sagt bra ändå för Jack Ma. I morgon träffas statsminister Stefan Löfven och den kinesiske affärsmannen som grundat ett av världens mest framgångsrika företag och blivit mångmil

 • 2017-06-27

KDU: Löfven ska inte försöka styra kyrkan

svd.se

Statsminister Stefan Löfvens angrepp på religionsfriheten och kyrkan är oacceptabelt. Det visar att politiska partier inte har något att göra i Svenska kyrkan, skriver Linus Rehn, förbundsstyrelseledamot, KDU Sverige.

 • 2017-06-27

Löfven talar business och mänskliga rättigheter i Kina

expressen.se

PEKING. Stefan Löfven är i Kina för att kränga svenska varor och ragga kinesiska investeringar. Men han slipper inte undan den känsliga frågan om mänskliga rättigheter i värdlandet - och fallet med den fängslade svensken Gui Minhai.

 • 2017-06-27

Gunnar Jonsson: Gui Minhai har rätt att bli fri

dn.se

Det är inget konstigt med att Stefan Löfven åker till Kina. Men han måste tala högt och öppet om svensken Gui Minhai, som är politisk fånge i landet.

 • 2017-06-26

Löfven lyfte frågan om Minhai i möte med Jinping

svd.se

Svenske förläggaren Gui Minhai har suttit fängslad utan rättegång i Kina sedan 2015. I dag träffade statsminister Stefan Löfven landets president, och Minhais fall togs upp. Inför mötet pressades Löfven att prata om förläggaren. – Handelsintressen får inte väga tyngre än mänskliga rättigheter, säger Elisabeth Åsbrink, ordförande i Svenska Pen, till SvD.

 • 2017-06-26

Stefan Löfven på besök i Kina

expressen.se

På måndagen inleder statsminister Stefan Löfven sitt besök i Kina - en renodlad affärsresa. Han inleder besöket med en presskonferens klockan 06.50 för svenska medier.

 • 2017-06-26

Löfven ska lämna kyrkan i fred

dn.se

DN 26/6 2017. Statsminister Stefan Löfven tycker inte att präster inom Svenska kyrkan ska kunna säga nej till att viga samkönade par. Men tillgången till vård och tillgången till en kyrklig vigsel är inte samma sak.

 • 2017-06-26

Löfven på affärsresa till Kina - krav på att han ska tala klarspråk om diktaturen

expressen.se

Stefan Löfven kommer till Kina i dag för att göra stora affärer med den ekonomiska stormakten - som också är världens största diktatur. Löfven måste våga tala ut mot diktatur och förtryck, kräver riksdagsledamoten Birgitta Ohlsson (L).

 • 2017-06-26

”Hämta hem Gui Minhai från Kina, Löfven”

svd.se

När statsminister Stefan Löfven på måndagen inleder sitt besök i Kina bör han göra klart för ­Kinas ledning vilken stor vikt som Sverige fäster vid mänskliga rättigheter. Han bör samtidigt verka för att försvunne svenske medborgaren Gui Minhai omedelbart friges, skriver Måns Molander, chef för Human Rights Watch i Sverige och Danmark.

 • 2017-06-25

Lämna kyrkan i fred Löfven

dn.se

Med kyrkovalet bara några månader bort lät Stefan Löfven sig intervjuas av Kyrkans Tidning (22/6). ”Människor som älskar varandra, oavsett kön, ska ha samma rätt till vigsel” sade han filosofiskt och fortsatte med att redogöra för Socialdemokraternas partilinje: Det ska inte längre vara möjligt för en präst att säga nej till att viga samkönade par.

 • 2017-06-25

”Gui Minhai måste släppas ur fängelset. Den svenske förläggarens öde i Kina oklart”

dn.se

På måndag reser Stefan Löfven till Kina. Vi hoppas att den svenske samvetsfången Gui Minhai får följa med statsministern hem.

 • 2017-06-25

Stora frågetecken kring Kinas ekonomi

svd.se

Å ena sidan, en tillväxt andra länder bara kan drömma om. Å andra sidan, en lånebubbla som kan få konsekvenser långt utanför landets gränser. Statsminister Stefan Löfven reser till ett Kina vars ekonomi har många frågetecken kring sig.

 • 2017-06-25

Stora frågetecken kring Kinas ekonomi

sydsvenskan.se

Å ena sidan, en tillväxt andra länder bara kan drömma om. Å andra sidan, en lånebubbla som kan få konsekvenser långt utanför landets gränser. Statsminister Stefan Löfven reser till ett Kina vars ekonomi har många frågetecken kring sig. På måndag landa

 • 2017-06-25

Stora frågetecken kring Kinas ekonomi

dn.se

Å ena sidan, en tillväxt andra länder bara kan drömma om. Å andra sidan, en lånebubbla som kan få konsekvenser långt utanför landets gränser. Statsminister Stefan Löfven reser till ett Kina vars ekonomi har många frågetecken kring sig.

 • 2017-06-25

Ny regeringskampanj ska motverka rasism

dn.se

Till hösten sjösätter regeringen en ny informationskampanj för att motverka rasism. Myndighetspersoner skall utbildas och säkerheten för religiösa minoriteter höjas. DN följde med statsminister Stefan Löfven på hans första besök till koncentrationslägret Auschwitz i Polen.

 • 2017-06-24

Busch Thors angrepp mot Stefan Löfven

expressen.se

Statsminister Stefan Löfven tycker att alla svenska präster ska kunna viga samkönade par - precis som alla barnmorskor bör kunna utföra aborter oavsett om de är troende eller inte.    Löfvens ståndpunkt har fått en hel del kritik - och nu sågar även KD:s ledare Ebba Busch Thor statsministern.    - Jag tycker att samkönade par ska kunna gifta sig men jag anser inte att jag som politiker ska säga åt folk hur de ska tro och tolka sin trosskrift, skriver hon på Facebook. 

 • 2017-06-24

Ebba Busch Thor till angrepp mot Stefan Löfvens uttalande om vigsel av samkönade par

svt.se/nyheter

Nu går Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor till angrepp mot statsminister Stefan Löfvens uttalande om att ingen präst i Svenska kyrkan ska kunna vägra att viga samkönade par. ”Statsministern ska inte bestämma hur prästen ska tro”, skriver hon på Twitter.

 • 2017-06-24

Bulgarien ger Gripen första chansen

svd.se

Förhandlingarna mellan Bulgarien och Sverige om köp av åtta Jas 39 Gripen-plan inleds inom kort, meddelar Bulgariens premiärminister Boiko Borisov efter att ha träffat statsminister Stefan Löfven i Bryssel.

 • 2017-06-23

Bulgarien ger Gripen första chansen

sydsvenskan.se

Förhandlingarna mellan Bulgarien och Sverige om köp av åtta Jas 39 Gripen-plan inleds inom kort, meddelar Bulgariens premiärminister Boiko Borisov efter att ha träffat statsminister Stefan Löfven i Bryssel. Affären är värd runt 7,5 miljarder kronor. Bul

 • 2017-06-23

Bulgarien kan köpa svenska Jas Gripen-plan

dn.se

Bulgarien vill starta förhandlingar om att köpa svenska Jas Gripen-plan. Det meddelade premiärminister Boyko Borissov efter ett möte med Stefan Löfven i Bryssel, rapporterar Reuters.

 • 2017-06-23

Bulgarien redo inleda samtal om att köpa svenska Jas Gripen-plan

svt.se/nyheter

Bulgarien är redo att inleda samtal med Saab om att köpa åtta Jas Gripen-plan. Det säger premiärminister Boyko Borissov efter att ha träffat statsminister Stefan Löfven i Bryssel.Affären beräknas vara värd drygt sju miljarder kronor.

 • 2017-06-23

Löfven mildrar uttalandet: Är ett långsiktigt mål

svd.se

Efter uttalandet om att präster borde vara tvungna att viga samkönade par drar statsministern Stefan Löfvén öronen åt sig och menar nu att det snarare handlade om ett långsiktigt mål och att han sällar sig till åsikterna inom partiet i hur sättet målet bör nås.

 • 2017-06-23

Löfven: Alla präster ska viga samkönade par

expressen.se

Stefan Löfven jämför en präst som vägrar viga samkönade par med en barnmorska som vägrar utföra aborter. - Jobbar man som barnmorska måste man kunna utföra aborter, annars får man göra något annat. Det är samma sak för präster som inte vill viga samkönade, säger han.

 • 2017-06-23

Löfven positiv till ökat försvarssamarbete inom EU

svd.se

EU:s stats- och regeringschefer var på sommartoppmötet i Bryssel rörande eniga om att de måste fördjupa sitt militära samarbete, även Stefan Löfven vars entusiasm för ett europeiskt försvarsprojekt tidigare varit svalt.– Det är viktigt att Sverige är en del av detta, sa statsministern.

 • 2017-06-22
löfven(62), att(53), stefan(46), och(39), om(29), är(28), som(27), till(27), en(24), statsminister(23), det(21), på(20), för(20), med(20), kina(20), inte(17), har(16), ska(16), han(13), ett(12), svenska(12), statsministern(11), säger(10), efter(10), den(10), samkönade(10), par(9), jag(9), minhai(9), gui(8), viga(8), stora(8), sverige(8), sig(8), bulgarien(8), besök(8), kunna(7), kyrkan(7), sidan(7), när(7), andra(7), ekonomi(7), av(7), kan(7), de(6), löfvens(6), måste(6), väldigt(6), gripen-plan(6), vi(6), kring(6), frågetecken(6), jas(6), landets(6), men(6), sitt(5), mot(5), svenske(5), hur(5), ha(5), så(5), skriver(5), får(5), präster(5), många(5), inom(5), busch(5), mänskliga(4), utanför(4), bara(4), ingen(4), vill(4), första(4), reser(4), angrepp(4), vars(4), göra(4), ulla(4), bör(4), premiärminister(4), ✓(4), bryssel(4), landet(4), under(4), träffat(4), sin(4), rättigheter(4), thor(4), köpa(4), ebba(4), måndag(3), samma(3), man(3), ger(3), sina(3), vigsel(3), vara(3), intervju(3), kinesiska(3), präst(3), direkt(3), göteborg(3), glada(3), finns(3), vid(3), ma(3), mellan(3), jack(3), geely(3), ud(3), almedalsveckan(3), stor(3), lånebubbla(3), konsekvenser(3), aborter(3), få(3), gränser(3), tycker(3), nu(3), kinas(3), länder(3), åt(3), tillväxt(3), ena(3), drömma(3), tala(3), nej(3), samtidigt(3), alla(3), långt(3), utföra(3), dn(3), säga(3), regeringen(3), var(3), möte(3), bli(3), åtta(3), inleder(3), över(3), se(2), redo(2), ge(2), anledning(2), närvara(2), (nmr)(2), motståndsrörelsen(2), nordiska(2), kritisk(2), kritiserar(2), dem(2), gripen(2), berättar(2), borissov(2), förhandlingarna(2), nazistnärvaro(2), runt(2), inleds(2), kort(2), meddelar(2), bulgariens(2), politiska(2), ut(2), boiko(2), borisov(2), inleda(2), värd(2), svårt(2), (s)(2), motarbetar(2), åker(2), kronor(2), långsiktigt(2), uttalandet(2), bangladeshs(2), ledare(2), kräver(2), ambassadör(2), fler(2), mål(2), hon(2), barnmorska(2), beredd(2), allt(2), demokratin(2), vägrar(2), krävs(2), uttalande(2), tro(2), agera(2), fram(2), utifrån(2), chansen(2), samtal(2), lite(2), partier(2), plattformar(2), demokratiska(2), miljarder(2), köp(2), ser(2), rätt(2), ny(2), bygga(2), motverka(2), världens(2), handlade(2), del(2), förläggaren(2), kdu(2), diktatur(2),   (2), hem(2), från(2), jobb(2), sak(2), några(2), hans(2), menar(2), nytt(2), måndagen(2), tillgången(2), träffade(2), frisläppande(2), gustafssons(2), svensken(2), rasism(2), kommunen(2), bra(2), glädje(2), varit(2), träffar(2), något(2), sa(2), möjligheter(2), almedalen(2), utan(2), affärsresa(2), frågan(2), lämna(2), fred(2), oavsett(2), hoppas(2), investeringar(2), alibabas(2), även(2), locka(2), företag(2), mycket(2), geelys(2), fri(2), kallinge(2), hasslö(2), boyko(2), johan(2), besöker(2), frigivningen(2), oskarshamn(2), pågående(2), öland(2), infrastrukturen(1), land(1), tidningen(1), potatismos (1), bästa(1), kd(1), tipsar(1), ester(1), dottern(1), hemester(1), stugan(1), delar(1), partiledarna(1), sjuk(1), smultronställen(1), tt(1), löf(1), tysta(1), inflyttningen(1), storstäderna(1), bostadsmarknaden(1), helt(1), emot(1), maktfaktor(1), blivit(1), lööf(1), grundat(1), kvalificerad(1), semesterplaner(1), gick(1), visar(1), minst(1), ändå(1), morgon(1), träffas(1), kinesiske(1), affärsmannen(1), mest(1), annie(1), framgångsrika(1), mångmil(1), försöka(1), styra(1), religionsfriheten(1), sagt(1), minhais(1), svensk(1), ordning(1), örnsköldsvik(1), centerpartiets(1), fungerar(1), svar(1), ofta(1), tvingades(1), visat(1), brottsbekämpning(1), reda(1), upplever(1), dör (1), censur(1), sveriges(1), radio(1), säkerhetspolis(1), samförstånd(1), frilansjournalist(1), radera(1), extraval(1), bilder(1), bangladeshiska(1), utrikesministerns(1), juni ett(1), påstående(1), felaktig(1), godkände(1), uppgift(1), politik(1), hade(1), jobben(1), snabbmatskedja(1), utesluter(1), plats(1), rosenbad(1), förut(1), misstroendehotet(1), flörtar(1), tydligare(1), centerpartiet(1), liberalerna(1), - och(1), polisen(1), lösa(1), brott(1), expressen(1), stockholm(1), budget(1), där(1), vackrare(1), sossig(1), kamp(1), stockholmsfixeringen(1), vilka(1), regera(1), valet(1), hotet(1), misstroendevotum(1), höstens(1), ansågs(1), gunnar(1), jobbet(1), minskat(1), etableringen(1), omkring(1), 3 500(1), satsar(1), svt(1), uttrycker(1), ihärdigt(1), hundratusentals(1), skapats(1), arbetslösheten(1), tack(1), gör(1), vare(1), alliansens(1), ekonomisk-politiska(1), talespersoner(1), tisdag(1), nästa(1), vecka(1), verksamheter(1), arbete(1), temat(1), trygghet(1), avsiktsförklaring(1), företaget(1), här(1), damberg(1), debatt(1), tystlåten(1), vad(1), ledde(1), jätten(1), alibaba(1), datacenter(1), imorgon(1), näringsminister(1), mikael(1), vd(1), europa(1), kinabesöket(1), då(1), datacentret(1), gustafsson(1), agendan(1), jublar(1), bilkoncernen(1), äger(1), volvo(1), cars(1), innovationscenter(1), satsning(1), volvo-ägaren(1), störst(1), i dag(1), högt(1), öppet(1), politisk(1), fånge(1), lyfte(1), jinping(1), suttit(1), fängslad(1), rättegång(1), sedan(1), president(1), jonsson(1), inget(1), stadsminister(1), linus(1), oacceptabelt(1), ville(1), gå(1), in(1), detaljer(1), gått(1), till–(1), blev(1), konstigt(1), rehn(1), grundare(1), uttryckte(1), li(1), shufu(1), miljardavtal(1), undertecknats(1), chans(1), nya(1), fortsätter(1), resa(1), resan(1), alliansregeringen(1), nyheter(1), förbundsstyrelseledamot(1), fängslade(1), talar(1), business(1), peking(1), kränga(1), varor(1), ragga(1), slipper(1), undan(1), känsliga(1), värdlandet(1), fallet(1), replik(1), skall(1), 28/6(1), stats-(1), entusiasm(1), 26/6(1), samarbete(1), militära(1), fördjupa(1), eniga(1), rörande(1), sommartoppmötet(1), regeringschefer(1), medier(1), vård(1), tvungna(1), molander(1), eu(1), försvarssamarbete(1), ökat(1), krav(1), klarspråk(1), positiv(1), eus(1), diktaturen(1), klockan(1), europeiskt(1), måns(1), chef(1), mötet(1), twitter(1), sågar(1), eller(1), meddelade(1), koncentrationslägret(1), följde(1), starta(1), bul(1), affären(1), landa(1), regeringskampanj(1), hösten(1), bestämma(1), sjösätter(1), informationskampanj(1), kristdemokraternas(1), prästen(1), vägra(1), myndighetspersoner(1), utbildas(1), säkerheten(1), religiösa(1), minoriteter(1), höjas(1), inför(1), pressades(1), gifta(1), försvunne(1), - jobbar(1), annars(1), hämta(1), (l)(1), förtryck(1), riksdagsledamoten(1), ohlsson(1), klart(1), ekonomiska(1), birgitta(1), affärer(1), jämför(1), partiet(1), sättet(1), målet(1), verka(1), medborgaren(1), omedelbart(1), dag(1), friges(1), fäster(1), nås(1), vikt(1), ­kinas(1), ledning(1), prata(1), tidigare(1), handelsintressen(1), viktigt(1), väga(1), tyngre(1), än(1), presskonferens(1), elisabeth(1), ordförande(1), pen(1), svd(1), svalt–(1), renodlad(1), våga(1), försvarsprojekt(1), besöket(1), åsbrink(1), kommer(1), kyrklig(1), kds(1), vilken(1), stormakten(1), också(1), största(1), annat(1), kritik(1), anser(1), magdalena(1), egen(1), rikets(1), dam(1), saknar(1), grannar(1), sagerska(1), huset(1), ogillar(1), bedömd(1), klänningar(1), lade(1), lägger(1), pusslet(1), fall(1), person(1), upp(1), sju(1), drygt(1), beräknas(1), brysselaffären(1), filosofiskt(1), fortsatte(1), redogöra(1), saab(1), finner(1), roos(1), mildrar(1), det (1), andersson(1), tar(1), nästan(1), spricker(1), berömmer(1), bringat(1), regeringens(1), övrigt(1), motvilligt (1), karriär(1), löfven (1), statsministerfru(1), högdjuren(1), laddar(1), väljer(1), år(1), åka(1), påhejad(1), stöd(1), livet(1), karriären (1), expressens(1), malin(1), socialdemokraternas(1), partilinje(1), hel(1), thors(1), människor(1), älskar(1), varandra(1), drar(1), kyrkans(1), human(1), rapporterar(1), förhandlingar(1), auschwitz(1), polen(1), togs(1), tidning(1), precis(1), barnmorskor(1), facebook (1), trosskrift(1), tolka(1), går(1), troende(1), folk(1), politiker(1), ståndpunkt(1), fått(1), (22/6)(1), löfvén(1), möjligt(1), kön(1), släppas(1), ur(1), fängelset(1), förläggarens(1), öde(1), oklart(1), samvetsfången(1), följa(1), längre(1), reuters(1), borde(1), åsikterna(1), öronen(1), rights(1), watch(1), danmark(1), kyrkovalet(1), sällar(1), månader(1), bort(1), lät(1), sade(1), intervjuas(1), snarare(1), detta(1),

Urval från nio olika rikstäckande nyhetstidningar och myndigheter