Uppdatera till en bättre webbläsare eller pröva rensa cache-minnet.
Grenfell Tower

har blivit en symbol för de sociala orättvisorna

Totalt 61 nyheter från 6 olika källor.

Politiker avgår efter höghusbrand

svt.se/nyheter

Nicholas Paget-Brown, som leder stadsdelsnämnden i Kensington och Chelsea i London avgår efter brandkatastrofen i Grenfell Tower, som krävde ett 80-tal liv.

  • 2017-06-30

Underkänt byggmaterial vanligt i Uppsala

svt.se/nyheter

Byggmaterialet cellplast som fanns i skyskrapan Grenfell Tower i London som brann ner, förekommer även i byggnader och bostadshus i Uppsala, skriver UNT.

  • 2017-06-30

Hittade på död familj för att få ekonomiskt stöd efter Londonbranden

dn.se

En 52-årig man ska ha försökt få pengar och bostad genom att säga att han förlorat sin fru och son samt alla sina egendomar i branden i Grenfell Tower natten till den 14 juni, skriver The Telegraph. 

  • 2017-06-30

Politiker avgår efter höghusbrand

sydsvenskan.se

Nicholas Paget-Brown, som leder stadsdelsnämnden i Kensington och Chelsea i London avgår efter brandkatastrofen i Grenfell Tower, som krävde ett 80-tal liv. "Som nämndledare måste jag axla min del av ansvaret för de här upptäckta bristerna", skriver han

  • 2017-06-30

Greps för bedrägeri efter storbrand

dn.se

Brittisk polis har gripit en man som har hävdat att hans fru och son omkom i den förödande branden i Grenfell Tower i London för två veckor sedan, där 80 människor tros ha omkommit.

  • 2017-06-30

100 procent av byggnaderna är underkända

dn.se

Samtliga av de byggnader vars fasader brandsäkerhetstestat efter katastrofen vid Grenfell Tower i London har underkänts. Theresa May vill nu se en nationell utredning.

  • 2017-06-29

Dröjer innan dödstalet kan fastställas i London

sydsvenskan.se

Den brittiska polisen bedömer att 80 människor dödades efter den förödande branden i fastigheten Grenfell Tower i London för två veckor sedan. I antalet ingår också saknade som förmodas döda. Ändå kommer det dröja flera månader innan det slutliga dödsta

  • 2017-06-28

Inga överlevande i 23 av lägenheterna

dn.se

LONDON. Först vid årsskiftet väntas den totala omfattning av brandkatastrofen i Grenfell Tower bli klar. Myndigheterna höjde på onsdagen dödssiffran till 80, men räknar med att den kommer att stiga.

  • 2017-06-28

Politiker: Myndigheterna döljer Grenfells verkliga dödssiffra

dn.se

London. En brittisk parlamentsledamot anklagar myndigheterna för att dölja den verkliga dödssiffran för brandkatstrofen i Grenfell Tower för att undvika våldsamma protestaktioner. Labours David Lammy säger att det finns en stort gap mellan den officiella dödssiffran som presenterats hittills och den som boende i området talar om.

  • 2017-06-27

Företag slutar sälja fasadplattor kopplade till brand

nyteknik.se

Det amerikanska företag som leverat fasadklädseln som ledde till den förödande branden i Grenfell Tower i London slutar nu sälja materialet.

  • 2017-06-27

Slutar sälja fasadplattor kopplade till brand

svd.se

Det amerikanska företag som leverat fasadklädseln som ledde till den förödande branden i Grenfell Tower i London slutar nu sälja materialet.

  • 2017-06-26

Slutar sälja fasadplattor kopplade till brand

sydsvenskan.se

Det amerikanska företag som leverat fasadklädseln som ledde till den förödande branden i Grenfell Tower i London slutar nu sälja materialet. "Arconic avbryter försäljningen av Reynobond PE för klädsel av höghus", meddelar en talesperson fört företaget.

  • 2017-06-26

Företag slutar sälja materialet som var i Grenfell Tower

dn.se

LONDON. Företaget som levererat de fasadplattor som bidrog till de katastrofala följderna vid branden i Grenfell Tower slutar med försäljning av materialet. Samtidigt fortsätter brittiska myndigheter att döma ut brandsäkerheten i en lång rad höghus över hela landet.

  • 2017-06-26

60 brittiska höghus brandfarliga

svt.se/nyheter

Av de 600 höghus som ska inspekteras efter den ödesdigra branden i Grenfell Tower i London då minst 79 människor dog, har nu 60 undersökts. Och resultatet är nedslående.

  • 2017-06-26

60 höghus brandtestade – alla underkändes

svt.se/nyheter

Efter den ödesdigra branden i Grenfell Tower i London, då minst 79 människor miste livet, har engelska myndigheter inlett en omfattande inspektion av brandsäkerheten hos landets övriga höghus. Hittills är resultaten nedslående – alla undersökta hus har underkänts.

  • 2017-06-25

Grenfell Tower har blivit en symbol för de sociala orättvisorna

dn.se

LONDON. Grenfell Tower har blivit en symbol för de sociala orättvisorna i Storbritannien. Nu växer ilskan efter katastrofbranden och nästa helg anordnas en stor protestdemonstration i centrala London. Läkaren Mona Kamal hoppas att huset där hon växte upp blir en gravsten för den åtstramningspolitik som hon menar håller på att förstöra landet.

  • 2017-06-25

Flera svenska storbränder kan kopplas till cellplast

expressen.se

Den snabba brandutvecklingen vid Grenfell Tower i London beror troligen på att ett lättantändligt plastmaterial använts i fasaden - och enligt SVT har samma material bidragit till minst tio bränder i Sverige.  - Cellplast är ett material som består av en petroleumblandning och luft. Det gör att det brinner väldigt bra, säger Ville Bexander, brandingenjör på Brandskyddsföreningen, till SVT.  

  • 2017-06-24

27 höghus i Storbritannien klarar inte myndigheternas brandsäkerhetstest

svt.se/nyheter

Fasadmaterialet på 27 byggnader i Storbritannien får underkänt i ett brandsäkerhetstest. Nu lovar regeringen att se till så att de lokala myndigheterna vidtar åtgärder. Syftet är att förhindra ytterligare en brandkatastrof som den i Grenfell Tower.

  • 2017-06-24

Plastmaterial i väggarna kopplas till stora bränder i Sverige

dn.se

Det lättantändliga plastmaterial som tros vara en bidragande orsak till branden i Grenfell Tower kan kopplas till tio stora svenska bränder, skriver SVT.

  • 2017-06-24

Hundratals hushåll evakueras i London

sydsvenskan.se

Brittiska myndigheter har beslutat att utrymma fem höghus i stadsdelen Camden i norra London av brandsäkerhetsskäl, rapporterar Sky News. Orsaken är att huset har samma typ av yttre skikt på fasaden som Grenfell Tower i Kensington, där ett 80-tal dödsof

  • 2017-06-23

800 bostäder i London evakueras efter oro för brandfarligt fasadmaterial

svt.se/nyheter

Efter dödsbranden i Grenfell Tower evakueras nu fem höghus i Camden i norra London. Myndigheterna befarar att fasadmaterialet kan vara brandfarligt. 800 hushåll flyttas medan myndigheterna utför brådskande säkerhetsåtgärder.

  • 2017-06-23

800 hushåll evakueras i London

dn.se

LONDON. 800 hushåll i fem höghus i norra London evakuerades på fredagskvällen. Byggnaderna har ett liknande fasadplattor som de som användes i Grenfell Tower, där minst 79 personer omkom i förra veckans katastrofbrand. Beslutet väntas leda till krav på att ytterligare byggnader ska evakueras.

  • 2017-06-23

Fasadplattor döms ut i test

dn.se

Nu har den brittiska polisen testat fasadklädseln på höghuset Grenfell Tower i London, där den ödesdigra branden bröt ut den 14 juni. Fasadplattorna, som består av aluminiumskivor och mellanliggande plastskikt har varit i fokus då elden spred sig så snabbt genom 24-våningshuset. Nu har plattorna fått underkänt.

  • 2017-06-23

Byggföretag kan vara skyldiga till vållande till annans död

svt.se/nyheter

Den brand som ödelade 24-våningshuset Grenfell Tower i London förra veckan startade i ett kylskåp, uppger Londopolisen. Branden spreds fort, mycket på grund av husets brandfarliga fasadklädnad. Polisen överväger nu brottsrubriceringen vållande till annans död.

  • 2017-06-23

Fasadplattor döms ut i test efter branden

sydsvenskan.se

Fasadklädseln på höghuset Grenfell Tower i London, som varit i fokus efter lågornas snabba spridning upp längs huset, har testats efter branden. Plattorna – en typ som består av aluminiumskivor med mellanliggande plastskikt – har inte klarat de tester so

  • 2017-06-23

Misstanke om vållande till annans död vid Londonbranden

svd.se

Varken kaklet eller isoleringen som användes i byggnaden Grenfell Tower som brann i London förra veckan ska ha gått igenom säkerhetsproverna, uppger brittisk polis enligt Reuters. Nu överväger Londopolisen att upprätta en utredning om vållande till annans död.

  • 2017-06-23

Londonbranden började i en kyl och frys

dn.se

Polisen överväger åtal för dråp sedan man konstaterat att branden i Grenfell Tower börjat i ett kyl- och frysskåp. Bostadshusets nya fasad klarade heller inte proven i förundersökningen.

  • 2017-06-23

Fler farliga fasader upptäckta i engelska höghus

nyteknik.se

Det finns fler höghus i London som kan ha lika brandfarliga fasader som Grenfell Tower, meddelar premiärminister Theresa May efter förra veckans brandkatastrof.

  • 2017-06-22

Farliga fasader på många engelska byggnader

sydsvenskan.se

Det finns fler höghus i London som kan ha lika brandfarliga fasader som Grenfell Tower, meddelar premiärminister Theresa May efter förra veckans brandkatastrof. En mängd fasader har akut kontrollerats efter branden i Grenfell Tower. Testerna fortsätter,

  • 2017-06-22

May: Flera andra byggnader är lättantändliga

dn.se

Prover som gjorts efter branden i Grenfell Tower visar att flera andra byggnader är byggda med lättantändliga material i fasaden. Så många som 600 byggnader i Storbritannien tros ha liknande fasader. – Alla offentliga fastighetsägare har instruerats att göra extra säkerhetstester på höghus, säger Theresa May i ett tal i det brittiska underhuset, enligt Sky News.

  • 2017-06-22

Dödlig gas frigjordes i branden i London

dn.se

Nu säger experter att isoleringsplattorna på Grenfell Tower kan ha fyllt lägenheter med den dödliga gasen vätecyanid. Det kan ha orsakat en del av de minst 79 dödsfallen, enligt Sky News.

  • 2017-06-22

Goda nyheter för de drabbade i jättebranden

expressen.se

Många av de som överlevde branden i Grenfell Tower i förra veckan är alltjämt hemlösa. Men nu meddelar den brittiska regeringen att fler och fler permanenta bostäder står färdiga för de drabbade.

  • 2017-06-21

Regeringen köper lyxlägenheter åt branddrabbade Londonbor

dn.se

Den brittiska regeringen har köpt 68 luxuösa lägenheter som ska bli permanent boende för några av de drabbade av branden i Grenfell Tower i London. Bostadshuset ligger i ett av Londons mest exklusiva områden och regeringen betalar miljontals pund.

  • 2017-06-21

Uppmaningen efter branden: Sluta ta selfies

svt.se/nyheter

Förtvivlade invånare i Kensington uppmanar besökare att sluta se Grenfell Tower som en turistattraktion.Med handskrivna lappar ber de besökarna att sluta ta selfies med den förstörda byggnaden.

  • 2017-06-20

79 döda eller saknas efter branden

svt.se/nyheter

Siffran över saknade stiger efter branden i Grenfell Tower i västra London. Totalt är det 79 personer som saknas eller är bekräftat döda, och polisen befarar att det kan bli fler. De saknade personerna antas ha omkommit i branden.

  • 2017-06-20

Dödssiffran stiger efter brandkatastrofen

dn.se

Londonpolisen befarar att minst 79 personer omkom i brandkatastrofen i Grenfell Tower. Siffran kan komma att ändras då den svåra sökoperationen fortskrider, säger Londons polischef Stuart Cundy.

  • 2017-06-19

Dödssiffran stiger efter höghusbranden

expressen.se

Totalt 79 människor saknas eller har konstaterats döda efter branden den 14 juni i höghuset Grenfell Tower i North Kensington.  Det uppger Londonpolisen.

  • 2017-06-19

Dödssiffran stiger efter höghusbranden

sydsvenskan.se

Totalt 79 människor saknas eller har konstaterats döda efter branden i 24-våningshuset Grenfell Tower i North Kensington, enligt Londonpolischefen Stuart Cundy. Han säger att dödssiffran kan fortsätta stiga, men att det inte kommer att vara lika dramati

  • 2017-06-19

79 döda och försvunna efter branden i London

dn.se

Antalet personer som antingen dog eller som försvunnit efter i branden i Grenfell Tower i London i förra veckan befaras nu vara 79, enligt polisen.

  • 2017-06-19

Finansministern: Fasaden på Grenfell Tower var olaglig

svt.se/nyheter

Den fasadbeklädnad som fanns på Grenfell Tower kan vara olaglig i Storbritannien.– Jag förstår det som att det brandfarliga fasadbeklädnaden är olaglig i Europa och i USA, säger finansminister Philip Hammond i en intervju med BBC:s Andrew Marr.

  • 2017-06-18

Sadiq Khan: Olyckan hade gått att förebygga

svd.se

Londons borgmästare Sadiq Khan anser att den förödande branden i höghuset Grenfell Tower var en "olycka som hade gått att förebygga". Boende som har förlorat sina hem kommer att få 5 500 pund var, enligt Downing Street.

  • 2017-06-18

Sadiq Khan: Olyckan hade gått att förebygga

dn.se

Londons borgmästare Sadiq Khan anser att den förödande branden i höghuset Grenfell Tower var en ”olycka som hade gått att förebygga”. Boende som har förlorat sina hem kommer att få 5 500 pund var, enligt Downing Street.

  • 2017-06-18

Myndigheterna varnades för bristande brandsäkerhet

dn.se

Katastrofbranden i Grenfell Tower var inte den första som har skapat en debatt om brandsäkerheten i höghus. Varningarna om liknande brister kom redan 2013. Men trots upprepade uppmaningar om att installera sprinklersystem struntade myndigheterna i dem.

  • 2017-06-18

Sadiq Khan: "År av försummelse" orsakade brand

sydsvenskan.se

Londons borgmästare Sadiq Khan anser att den förödande branden i höghuset Grenfell Tower var en "olycka som hade gått att förebygga" och att den orsakades av "år av försummelse" av ledningen för stadsdelen och av olika brittiska regeringar. – Människor

  • 2017-06-18

Sadiq Khan: Olyckan hade gått att förebygga

sydsvenskan.se

Londons borgmästare Sadiq Khan anser att den förödande branden i höghuset Grenfell Tower var en "olycka som hade gått att förebygga". Boende som har förlorat sina hem kommer att få 5 500 pund var, enligt Downing Street. – Människor är arga, inte bara fö

  • 2017-06-18

Professor: Bilden av inkompetent May förstärkt

svd.se

Branden i Grenfell Tower förstärkte bilden av premiärminister Theresa May som själlös, inkompetent och byråkratiskt. Det menar Alex Callinicos, professor vid King's College i London.

  • 2017-06-17

May medger brister i stöd till överlevande

svd.se

Antalet saknade och döda efter branden i höghuset Grenfell Tower i London är uppe i 58 människor, meddelar Londonpolisen som utgår i från att samtliga är döda. Hårt kritiserade premiärminister Theresa May erkänner nu att stödet till överlevande inte har varit tillräckligt.

  • 2017-06-17

May pressad efter branden: ”Inte säkert hon överlever”

svd.se

I klassamhället Storbritannien har utvecklingen för de svaga försämrats avsevärt under senare år. Branden i höghuset Grenfell Tower i London bli ett politiskt slagträ i den inhemska debatten. Det anser Lena Karlsson, Storbritannienexpert vid Utrikespolitiska institutet.

  • 2017-06-17

May medger brister i stöd till överlevande

sydsvenskan.se

Antalet saknade och döda efter branden i höghuset Grenfell Tower i London är uppe i 58 människor, meddelar Londonpolisen som utgår i från att samtliga är döda. Hårt kritiserade premiärminister Theresa May erkänner nu att stödet till överlevande inte vari

  • 2017-06-17

Brandmannen: ”Jag har aldrig sett något liknande”

svd.se

En ”krigszon” som hämtad ur en film, där barns rop på hjälp hördes tydligare än något annat inifrån lägenheterna. Så beskriver brandmannen Damien Magee släckningsarbetet av Grenfell Tower i London: – De fick nog hopp när de såg brandkåren komma, säger han till brittisk press.

  • 2017-06-17
som(60), att(57), grenfell(54), tower(54), london(40), branden(37), den(35), efter(33), av(29), har(29), en(28), till(27), och(24), det(21), för(20), de(19), på(18), är(17), nu(17), höghus(15), kan(13), ett(12), may(12), människor(10), döda(10), var(10), höghuset(10), ha(9), förödande(9), brittiska(9), enligt(9), inte(9), byggnader(8), myndigheterna(8), säger(8), slutar(8), gått(8), sadiq(8), khan(8), fasader(7), vid(7), theresa(7), dödssiffran(7), med(7), sälja(7), fasadplattor(7), förra(7), hade(7), förebygga(7), där(6), polisen(6), kommer(6), om(6), meddelar(6), minst(6), vara(6), eller(6), fler(6), londons(6), kensington(5), brandkatastrofen(5), död(5), få(5), ska(5), saknade(5), överlevande(5), boende(5), företag(5), brand(5), fasadklädseln(5), materialet(5), brandfarliga(5), storbritannien(5), regeringen(5), evakueras(5), premiärminister(5), anser(5), avgår(4), skriver(4), han(4), förlorat(4), sina(4), brittisk(4), antalet(4), flera(4), bli(4), men(4), ut(4), då(4), fasaden(4), så(4), hushåll(4), liknande(4), personer(4), vållande(4), annans(4), veckan(4), pund(4), saknas(4), stiger(4), londonpolisen(4), borgmästare(4), olycka(4), politiker(3), 80-tal(3), underkänt(3), cellplast(3), stöd(3), londonbranden(3), man(3), juni(3), jag(3), omkom(3), sedan(3), tros(3), samtliga(3), se(3), finns(3), kopplade(3), amerikanska(3), leverat(3), ledde(3), myndigheter(3), brandsäkerheten(3), ödesdigra(3), alla(3), engelska(3), huset(3), hon(3), kopplas(3), plastmaterial(3), svt(3), material(3), bränder(3), består(3), brandkatastrof(3), lättantändliga(3), fem(3), norra(3), sky(3), news(3), befarar(3), veckans(3), varit(3), 24-våningshuset(3), uppger(3), överväger(3), lika(3), många(3), drabbade(3), sluta(3), totalt(3), olaglig(3), olyckan(3), hem(3), 5 500(3), downing(3), street(3), brister(3), år(3), höghusbrand(2), nicholas(2), paget-brown(2), leder(2), stadsdelsnämnden(2), chelsea(2), krävde(2), liv(2), uppsala(2), fanns(2), brann(2), genom(2), fru(2), son(2), del(2), upptäckta(2), polis(2), två(2), veckor(2), omkommit(2), byggnaderna(2), underkänts(2), utredning(2), innan(2), lägenheterna(2), väntas(2), stiga(2), verkliga(2), hittills(2), företaget(2), fortsätter(2), över(2), landet(2), dog(2), nedslående(2), blivit(2), symbol(2), sociala(2), orättvisorna(2), katastrofbranden(2), upp(2), menar(2), svenska(2), snabba(2), samma(2), tio(2), brandsäkerhetstest(2), fasadmaterialet(2), ytterligare(2), stora(2), stadsdelen(2), camden(2), typ(2), bostäder(2), brandfarligt(2), användes(2), döms(2), test(2), aluminiumskivor(2), mellanliggande(2), plastskikt(2), fokus(2), plattorna(2), londopolisen(2), byggnaden(2), farliga(2), andra(2), lägenheter(2), ta(2), selfies(2), siffran(2), komma(2), stuart(2), cundy(2), höghusbranden(2), konstaterats(2), north(2), försummelse(2), professor(2), bilden(2), inkompetent(2), medger(2), uppe(2), utgår(2), från(2), hårt(2), kritiserade(2), erkänner(2), stödet(2), brandmannen(2), något(2), byggmaterial(1), vanligt(1), byggmaterialet(1), skyskrapan(1), ner(1), förekommer(1), även(1), bostadshus(1), unt(1), hittade(1), familj(1), ekonomiskt(1), 52-årig(1), försökt(1), pengar(1), bostad(1), säga(1), sin(1), samt alla(1), egendomar(1), natten(1), the(1), telegraph (1), nämndledare(1), måste(1), axla(1), min(1), ansvaret(1), här(1), bristerna(1), greps(1), bedrägeri(1), storbrand(1), gripit(1), hävdat(1), hans(1), procent(1), underkända(1), vars(1), brandsäkerhetstestat(1), katastrofen(1), vill(1), nationell(1), dröjer(1), dödstalet(1), fastställas(1), bedömer(1), dödades(1), fastigheten(1), ingår(1), också(1), förmodas(1), ändå(1), dröja(1), månader(1), slutliga(1), dödsta(1), inga(1), först(1), årsskiftet(1), totala(1), omfattning(1), klar(1), höjde(1), onsdagen(1), räknar(1), döljer(1), grenfells(1), dödssiffra(1), london en(1), parlamentsledamot(1), anklagar(1), dölja(1), brandkatstrofen(1), undvika(1), våldsamma(1), protestaktioner(1), labours(1), david(1), lammy(1), stort(1), gap(1), mellan(1), officiella(1), presenterats(1), området(1), talar(1), arconic(1), avbryter(1), försäljningen(1), reynobond(1), pe(1), klädsel(1), talesperson(1), fört(1), levererat(1), bidrog(1), katastrofala(1), följderna(1), försäljning(1), samtidigt(1), döma(1), lång(1), rad(1), hela(1), inspekteras(1), undersökts(1), resultatet(1), brandtestade(1), underkändes(1), miste(1), livet(1), inlett(1), omfattande(1), inspektion(1), hos(1), landets(1), övriga(1), resultaten(1), undersökta(1), hus(1), växer(1), ilskan(1), nästa(1), helg(1), anordnas(1), stor(1), protestdemonstration(1), centrala(1), läkaren(1), mona(1), kamal(1), hoppas(1), växte(1), blir(1), gravsten(1), åtstramningspolitik(1), håller(1), förstöra(1), storbränder(1), brandutvecklingen(1), beror(1), troligen(1), lättantändligt(1), använts(1), bidragit(1), sverige (1), petroleumblandning(1), luft(1), gör(1), brinner(1), väldigt(1), bra(1), ville(1), bexander(1), brandingenjör(1), brandskyddsföreningen(1),  (1), klarar(1), myndigheternas(1), får(1), lovar(1), lokala(1), vidtar(1), åtgärder(1), syftet(1), förhindra(1), väggarna(1), sverige(1), bidragande(1), orsak(1), hundratals(1), beslutat(1), utrymma(1), brandsäkerhetsskäl(1), rapporterar(1), orsaken(1), yttre(1), skikt(1), dödsof(1), oro(1), fasadmaterial(1), dödsbranden(1), flyttas(1), medan(1), utför(1), brådskande(1), säkerhetsåtgärder(1), evakuerades(1), fredagskvällen(1), katastrofbrand(1), beslutet(1), leda(1), krav(1), testat(1), bröt(1), fasadplattorna(1), elden(1), spred(1), sig(1), snabbt(1), fått(1), byggföretag(1), skyldiga(1), ödelade(1), startade(1), kylskåp(1), spreds(1), fort(1), mycket(1), grund(1), husets(1), fasadklädnad(1), brottsrubriceringen(1), lågornas(1), spridning(1), längs(1), testats(1), klarat(1), tester(1), so(1), misstanke(1), varken(1), kaklet(1), isoleringen(1), igenom(1), säkerhetsproverna(1), reuters(1), upprätta(1), började(1), kyl(1), frys(1), åtal(1), dråp(1), konstaterat(1), börjat(1), kyl-(1), frysskåp(1), bostadshusets(1), nya(1), fasad(1), klarade(1), heller(1), proven(1), förundersökningen(1), mängd(1), akut(1), kontrollerats(1), testerna(1), prover(1), gjorts(1), visar(1), byggda(1), offentliga(1), fastighetsägare(1), instruerats(1), göra(1), extra(1), säkerhetstester(1), tal(1), underhuset(1), dödlig(1), gas(1), frigjordes(1), experter(1), isoleringsplattorna(1), fyllt(1), dödliga(1), gasen(1), vätecyanid(1), orsakat(1), dödsfallen(1), goda(1), nyheter(1), jättebranden(1), överlevde(1), alltjämt(1), hemlösa(1), permanenta(1), står(1), färdiga(1), köper(1), lyxlägenheter(1), åt(1), branddrabbade(1), londonbor(1), köpt(1), luxuösa(1), permanent(1), några(1), bostadshuset(1), ligger(1), mest(1), exklusiva(1), områden(1), betalar miljontals(1), uppmaningen(1), förtvivlade(1), invånare(1), uppmanar(1), besökare(1), turistattraktionmed(1), handskrivna(1), lappar(1), ber(1), besökarna(1), förstörda(1), västra(1), bekräftat(1), personerna(1), antas(1), ändras(1), svåra(1), sökoperationen(1), fortskrider(1), polischef(1), kensington (1), londonpolischefen(1), fortsätta(1), dramati(1), försvunna(1), antingen(1), försvunnit(1), befaras(1), finansministern(1), fasadbeklädnad(1), storbritannien–(1), förstår(1), fasadbeklädnaden(1), europa(1), usa(1), finansminister(1), philip(1), hammond(1), intervju(1), bbcs(1), andrew(1), marr(1), varnades(1), bristande(1), brandsäkerhet(1), första(1), skapat(1), debatt(1), varningarna(1), kom(1), redan(1), trots(1), upprepade(1), uppmaningar(1), installera(1), sprinklersystem(1), struntade(1), dem(1), orsakade(1), orsakades(1), ledningen(1), olika(1), regeringar(1), arga(1), bara(1), fö(1), förstärkt(1), förstärkte(1), själlös(1), byråkratiskt(1), alex(1), callinicos(1), king's(1), college(1), tillräckligt(1), pressad(1), säkert(1), överlever(1), klassamhället(1), utvecklingen(1), svaga(1), försämrats(1), avsevärt(1), under(1), senare(1), politiskt(1), slagträ(1), inhemska(1), debatten(1), lena(1), karlsson(1), storbritannienexpert(1), utrikespolitiska(1), institutet(1), vari(1), aldrig(1), sett(1), krigszon(1), hämtad(1), ur(1), film(1), barns(1), rop(1), hjälp(1), hördes(1), tydligare(1), än(1), annat(1), inifrån(1), beskriver(1), damien(1), magee(1), släckningsarbetet(1), – de(1), fick(1), nog(1), hopp(1), när(1), såg(1), brandkåren(1), press(1),

Det finns ytterligare 11 nyheter till denna händelse. Kontakta mig vid intresse.

Urval från nio olika rikstäckande nyhetstidningar och myndigheter